hannapavift

Alla inlägg den 29 september 2011

Av Hanna - 29 september 2011 07:34

Namen hej!


Nu har vi lamnat Byron Bay och tagit oss med bussen upp till Surfers Paradise! Grymt coolt har uppe, men ganska mainstream som folk har varnat oss for. Men vi gillar det.


Nar vi kom fram till stationen sa blev vi upphamtade av var hostel som vi hade fatt ett billigare pris pa genom resebyran vi har bokat en massa roliga aventyr med! Cheers hette det. Och ja, vad ska man saga. Inte var stil precis. Vi har bott pa sunkigare stallen men dar fick man anda en kansla, men inte har! Droppen var nar jag skulle pa toaletten och sag en kackerlacka :(

Sa, idag bytade vi hostel! Nu bor vi pa ett jattebra stalle som heter Backpackers in Paradise och vi trivs som fisken i vattnet!

De soker personal dar ocksa sa vi har pratat lite om att stanna har i ca tre veckor for att fa gratis boende. Det ska vi nog bestamma oss om idag :)


Det sjukt braiga ar att det ar Uni Games i stan just nu! Studenter fran universitet runt hela Australien ar just nu i Surfers och har ar fullt med roliga manniskor hela tiden! Vi kunde inte ha prickat in en battre tid att stanna har :)


Igar var vi pa en pub crawl. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den.. Tycker det ar lite pinsamt nar man gar som en stor grupp fran klubb till klubb. Men denna borjade i alla fall med bowling, dar man fick en gratis shot varje gang man strikade! Jihaa haha :)


MEN DET BASTA AV ALLT. Imorgon ska jag ut pa en tur i regnskogen har i narheten. Bussen hamtar mig 08.30 och jag kommer hem igen 17.00 :D ska bli riktigt haftigt!


Har ocksa fatt veta att mitt lilla kusinbarn ska heta Meja Ingrid Lilly <3

aw, vill traffa henne!


Detta ar vart transportmedel langs ostkusten. Greyhoundbussar. Har har jag precis atit en cheesburgare fran McDonalds och har en stooor chokladmuffins i vaskan.. (LYCKA)




Surfers Paradise!



Sjukt laskiga faglar som ska ha ens mat :(


Kajsa och Elin!


Och en bild pa Antonias nyodlade mustasch far avsluta detta inlagg!


Massa pussar och kramar!

Presentation


Välkommen till mitt äventyr.

Fråga mig

41 besvarade frågor

Translate Blog

Kategorier

Work & Holiday i Australien

En resa längs Australiens östkust samt mitt liv i Sydney där jag arbetar för Sydney Harbor Tall Ships.

Seglandes runt Stilla Havet

April 2012 - Oktober 2012 arbetade jag som "deckhand" ombord det vackra skeppet Soren Larsen när hon seglade runt i Stilla Havet.

Work & Holiday Nya Zeeland

Under 2014 befinner jag mig på Nya Zeeland, både för att arbeta och resa. Jag och min partner tänker resa runt hela landet i vår van och göra en skidsasong i Wanaka!

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards